INDY

INDY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 13 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indy. Meer weten? Ontdek meer

25 apr 2022 om 16:38 To start with food was not what I ordered, some random noodles with a piece of cake then it was late, the delivery guy apologized and he said he waited for the food. If only I could give negative stars, thanks but no thanks for bad cake. Overall, BAD
15 dec 2021 om 18:29 Eten was helaas al koud en op alles zat peper ipv apart en masala chutney ipv sambal past niet echt bij telo of een broodje bakkeljauw.
16 nov 2021 om 17:37 Eten was koud.en prijs te hoog voor het eten wat je krijgt
18 aug 2021 om 10:03 Eten was helaas wat afgekoeld bij aankomst. De smaak was verder goed en voelde vers gemaakt. Porties waren wat klein voor de prijs.
15 jun 2021 om 8:24 Geen bara, kreeg broodje kip ipv en gratis frisdrank ter compensatie. De roti bevatte enkel boontjes en kip masala en in het geheel geen aardappel!! Portie was voor de prijs te weining. Alles was tevens veel te zout! Ik zal daar niet meer bestellen!
17 mei 2021 om 22:23 The food was a disappointment unfortunately.
20 apr 2021 om 22:23 Eten was lekker. Wel erg weinig eten voor wat je betaald.
5 mrt 2021 om 19:49 Ontzettend lekker en vers eten, hier ga ik vaker bestellen!
5 mrt 2021 om 8:10 Het eten was heerlijk en smaakte vers, ga zeker vaker halen. De porties zijn voor avondeten iets aan de kleine kant dus zou zeker een heerlijk bijgerecht (bijvoorbeeld vegan sate) aanraden. Top voor een gezonde bestelavond.
3 mrt 2021 om 16:29 Hey eten komt cold.wij hebben hen vorken af Lepeltjes.het portjes het klein for het prijz.